DBVVS logo

Pilleovn - Træpilleovn fra Langå

DBVVS er en af de største danske importører af pilleovne

Vi har håndplukket en række træpilleovne af høj kvalitet, designet og produceret i Italien. Som et af få danske firmaer har vi egen import af pilleovne og kan derfor tilbyde vores kunder særdeles fordelagtige priser, samt god service, hurtig levering og montering.

Vi er endvidere eksperter inden for opvarming af boliger, så du kan til enhver tid kontakte os for gratis hjælp og vejledning til netop dine behov. Ring på 40872222 alle hverdage 8-16, skriv til [email protected] eller besøg os for at se vores pilleovne i funktion.

Langå træpilleovne
Tilbehør pilleovne
Reservedele
80mm røgrør
80mm stålskorstene

Træpiller er et nemt, billigt og miljøvenligt biobrændsel

Med de nye selvregulerende pilleovne fra Langå er det blevet endnu nemmere og billigere at opvarme din bolig. Den indbyggede automatik i pilleovnen sørger for styringen. Træpiller er et miljøvenligt brændsel og CO2-neutralt.

Mange bruger i dag en træpilleovn som supplement til det eksisterende olie- eller gasfyr eller til erstatning af elvarme. Træpilleovne er ideelle som den primære opvarmningskilde i mindre huse (100-120 m²) og sommerhuse.

Vi har skrevet lidt mere om vores Langå pilleovne her.

Med en pilleovn opnår du stor besparelse på varmebudgettet

Pilleovne vinder terræn på markedet for opvarmning. Ved fyring med træpiller kan man komme op på besparelser svarende til 50-75%. Træpiller koster i gennemsnit en tredjedel af prisen for gas eller olie. Ja man tror det er løgn!

Vores pilleovne kommer fra en af de førende producenter i Italien. De udvikler konstant på deres modeller og deres ovne er i dag blandt de mest effektive og lydsvage pilleovne på markedet med en stor udnyttelsesgrad af brændslet.

Ved køb hos DBVVS får du din pilleovn leveret til døren og vi kan også tilbyde montering. Når din nye pilleovn er monteret, kan du nyde den billige varme og hyggen af skæret fra ilden i pilleovnen.

Hør mere om pilleovne

Kontakt os gerne for gratis og professionel rådgivning om at vælge den rigtige pilleovn til dit behov: