DBVVS logo

Pilleovn - Træpilleovn fra Langå

DBVVS er en af de største danske importører af pilleovne

Vi har håndplukket en række træpilleovne af høj kvalitet, designet og produceret i Italien. Som et af få danske firmaer har vi egen import af pilleovne og kan derfor tilbyde vores kunder særdeles fordelagtige priser, samt god service, hurtig levering og montering.

Vi er endvidere eksperter inden for opvarming af boliger, så du kan til enhver tid kontakte os for gratis hjælp og vejledning til netop dine behov. Ring på 40872222 alle hverdage 8-16, skriv til [email protected] eller besøg os for at se vores pilleovne i funktion.

Langå træpilleovne
Tilbehør pilleovne
Reservedele
80mm røgrør
80mm stålskorstene

Træpiller er et nemt, billigt og effektivt biobrændsel

Med de nye selvregulerende pilleovne fra Langå er det blevet endnu nemmere og billigere at opvarme din bolig. Den indbyggede automatik i pilleovnen sørger for styringen. Træpiller er et effektivt brændsel som er billigere og nemmere at fyre med end brænde, samtidig med at det giver mindre partikelforurening både inden- og udendørs.

Mange bruger i dag en træpilleovn som supplement til det eksisterende olie- eller gasfyr eller til erstatning af elvarme. Træpilleovne er ideelle som den primære opvarmningskilde i mindre huse (100-120 m²) og sommerhuse.

Vi har skrevet lidt mere om vores Langå pilleovne her.

Med en pilleovn opnår du stor besparelse på varmebudgettet

Pilleovne vinder terræn på markedet for opvarmning. Ved fyring med træpiller kan man komme op på besparelser svarende til 50-75%. Træpiller koster i gennemsnit en tredjedel af prisen for gas eller olie. Ja man tror det er løgn!

Vores pilleovne kommer fra en af de førende producenter i Italien. De udvikler konstant på deres modeller og deres ovne er i dag blandt de mest effektive og lydsvage pilleovne på markedet med en stor udnyttelsesgrad af brændslet.

Ved køb hos DBVVS får du din pilleovn leveret til døren og vi kan også tilbyde montering. Når din nye pilleovn er monteret, kan du nyde den billige varme og hyggen af skæret fra ilden i pilleovnen.

WiFi til pilleovn

Mange pilleovne på markedet i dag har indbygget wifi styring som gør det muligt at kontrollere driften af ens træpilleovn, uanset hvor man befinder sig i verden. Det sker typisk via en app til iOS eller Android, som så kommunikerer med den intelligente termostat i ens ovn.

Hos DBVVS har vi valgt ikke at sælge pilleovne med indbygget wifi, men i stedet for tilbyde det som et tilkøb, så vores kunder selv kan vælge om de ønsker den ekstra funktionalitet. En tilsvarende pilleovn med wifi indbygget, vil typisk koste 30-50% mere end en standard pilleovn hvor man køber et separat wifi modul med. Det er derfor en markant billigere løsning at vælge en normal pilleovn med wifi termostat som tilkøb, hvis man ønsker app styring af sin pilleovn.

Du kan læse mere om termostaten på dens produktside.

Danmarks billigste priser på pilleovne

Her i kategorien fører vi alt, hvad du skal bruge for at opvarme boligen med træpiller. På denne side forhandler vi nemlig træpilleovne, tilbehør, reservedele, røgrør, stålskorstene og meget mere til den anvendelige varmekilde. Hvis du går med tanker om at opgradere til en praktisk, effektiv og prisvenlig varmekilde derhjemme, så er det værd at overveje en billig pilleovn. De kommer i adskillige størrelser til ethvert behov, og de har et lavt støjniveau, som ikke generer i det daglige.

Vi forhandler innovative og smarte modeller, som betjenes let via manuel regulering. Mange af vores pilleovne kan også styres gennem en app, ved tilkøb af WiFi termostat, så du har mulighed for at kontrollere varmen på afstand. På den måde kan du varme hytten op, inden du ankommer, og slukke når du har nået den ønskede rumtemperatur. De stilrene og billige pilleovne er designet i forskellige elegante farver, som passer flot ind i enhver bolig. Her på siden kan du også tilkøbe montering, servicebesøg, afmontering og et stort udvalg af ekstraudstyr, som hjælper dig med at vedligeholde og optimere din pilleovn, så du kan få glæde af den mange år ud i fremtiden. Når du køber træpilleovn og tilbehør her hos DBVVS, er du sikret høj kvalitet og Danmarks billigste priser.

Hør mere om pilleovne

Kontakt os gerne for gratis og professionel rådgivning om at vælge den rigtige pilleovn til dit behov: