DBVVS logo

Pilleovn - Langå

DBVVS er en af de største danske importører af pilleovne

Vi har håndplukket en række træpilleovne af høj kvalitet, der er designet og produceret i Italien. Som et af få danske firmaer har vi egen import af pilleovne, og vi kan derfor tilbyde vores kunder særdeles fordelagtige priser, og god service samt hurtig levering og montering.

Vi er endvidere eksperter inden for opvarmning af boliger, så du kan til enhver tid kontakte os for gratis hjælp og vejledning vedrørende vores pillebrændeovne. Ring på 4087 2222 alle hverdage 8-16, skriv til [email protected] eller besøg os for at se ovnene i funktion.

Langå træpilleovne
Tilbehør pilleovne
Reservedele
80mm røgrør
80mm stålskorstene

Med en pilleovn opnår du stor besparelse på varmebudgettet

Pilleovne vinder terræn på markedet for opvarmning. Ved fyring med træpiller kan man nemlig komme op på besparelser svarende til 50-75 %. Træpiller koster i gennemsnit kun en tredjedel af prisen for gas eller olie, og vælger man træpiller i høj kvalitet, får man rigtig meget brændværdi for pengene.

Vores pilleovne kommer fra en af de førende producenter i Italien. De udvikler konstant på deres modeller, og deres ovne er i dag blandt de mest effektive og lydsvage på markedet. Dette sikrer dig mindst mulige lydgenerer og en stor udnyttelsesgrad af brændslet.

Ved køb af pilleovn hos DBVVS får du desuden levering direkte til døren, og vi tilbyder også montering. Det gør det nemt for dig, og når din nye pilleovn er monteret, kan du nyde den billige varme og hyggen i skæret af den levende ild.

Træpiller er et nemt, billigt og effektivt biobrændsel

Med de nye selvregulerende pilleovne fra Langå er det blevet endnu nemmere og billigere at opvarme din bolig. Den indbyggede automatik i pilleovnen sørger for driften. Træpiller er et effektivt brændsel som er billigere og nemmere at fyre med end brænde, samtidig med at det giver mindre partikelforurening både inden- og udendørs.

Mange bruger i dag en træpilleovn som supplement til det eksisterende olie- eller gasfyr eller som erstatning for elvarme. Træpilleovne er ideelle som den primære opvarmningskilde i mindre huse (100-120 m²) og sommerhuse. Vi har skrevet lidt mere om vores Langå pilleovne her.

Wi-fi styring af din pilleovn via smart app

Mange pilleovne på markedet i dag har indbygget wi-fi-styring, som gør det muligt at kontrollere driften af ens træpilleovn, uanset hvor man befinder sig i verden. Det sker typisk via en app til iOS eller Android, som så kommunikerer med den intelligente termostat i ens ovn.

Hos DBVVS har vi valgt ikke at sælge modeller med indbygget wi-fi, men i stedet tilbyder vi det som et tilkøb, så vores kunder selv kan vælge, om de ønsker den ekstra funktionalitet. En tilsvarende træpilleovn med indbygget wi-fi-styring vil typisk koste 30-50 % mere end en standardpilleovn, hvor man køber et separat modul med. Det er derfor en markant billigere løsning at vælge en normal pilleovn med wi-fi-termostat som tilkøb, hvis man ønsker fjernstyring via app. Du kan læse mere om wi-fi-termostaten lige her.

Danmarks billigste priser på pilleovne

Her i kategorien fører vi alt, hvad du skal bruge for at opvarme boligen med træpiller. På denne side forhandler vi nemlig træpilleovne, tilbehør, reservedele, røgrør, stålskorstene og meget mere til den anvendelige varmekilde. Hvis du går med tanker om at opgradere til en praktisk, effektiv og prisvenlig varmekilde derhjemme, så er det værd at overveje en billig pilleovn. De kommer i adskillige størrelser til ethvert behov, og de har et lavt støjniveau, som ikke generer i det daglige.

Vi forhandler innovative og smarte modeller, som betjenes let via manuel regulering. Mange af vores pillebrændeovne kan også styres via app ved tilkøb af wi-fi-termostat, så du har mulighed for at kontrollere varmen på afstand. På den måde kan du varme hytten op, inden du ankommer, og slukke, når du har nået den ønskede rumtemperatur. De stilrene og billige pilleovne er naturligvis også designet i forskellige elegante farver, som passer flot ind i enhver bolig.

Her på siden kan du også tilkøbe montering, servicebesøg, afmontering og et stort udvalg af ekstraudstyr, som hjælper dig med at vedligeholde og optimere din pillebrændeovn, så du kan få glæde af den mange år ud i fremtiden. Når du køber træpilleovn og tilbehør her hos DBVVS, er du sikret høj kvalitet og Danmarks billigste priser.

Pilleovn vs. traditionel brændeovn

Mange vil nok se en lighed mellem pilleovne og traditionelle brændeovne, idet der i begge tilfælde er tale om varmekilder, der afbrænder brændsel for at give varme. Visuelt er der også flere ligheder, og man kan nyde både varmen og det hyggelige skær fra afbrænding af såvel træ som træpiller.

Selvom der er visse ligheder, er det imidlertid vigtigt for os at slå fast, at der er stor forskel mellem pilleovne og brændeovne – også selvom nogle bruger betegnelsen ’brændeovne’ for begge varmekilder. Pilleovnen giver dig ikke desto mindre langt mere kontrol og langt bedre udnyttelse af brændslet. Det er også derfor, pilleovnen ofte er en billigere løsning. Ikke nok med at træpillerne i sig selv er billigere end træ, så udnytter pilleovnen dem også bedre og mere effektivt i forhold til at vedligeholde en bestemt rumtemperatur.

En anden forskel er desuden den elektroniske del af pilleovnen, der administrer ovnens aktive perioder. Der bruges nemlig strøm, når ovnen sætter ild til træpillerne, og når der drysses træpiller ned i ovnen for at holde gang i ilden. Dette er dog ikke processer, der bruger voldsomt meget strøm. Den primære udgift til driften, man vil have ved anskaffelsen af en træpilleovn, vil derfor være til brændslet, men den elektroniske styring er med til at sikre dig optimal udnyttelse heraf. 

Invester i den bedste pilleovn

Du går ikke ned på kvalitet, når du vælger en Langå pilleovn. Da vi selv står bag mærket, har vi kunne sørge for, at ovnene imødekommer alle de behov, vi oplever hos vores kunder. På baggrund af dette har vi udviklet nogle af de bedste pilleovne på markedet, som ikke blot kendetegnes ved en god udnyttelse af brændslet, men også flot design og praktiske funktioner. Den høje varmeeffekt og den automatiske varmeregulering er bare nogle af de egenskaber, som gør vores træpilleovne særligt effektive i forhold til mængden af brændsel, som bliver benyttet.

Det er svært at styre varmen med en almindelig brændeovn, hvilket hurtigt kan lede til overforbrug. Med de bedste pilleovn her fra udvalget kan du indstille den præcise temperatur, som du ønsker, og dermed har du fuld kontrol over varmen i rummet. Denne smarte funktion gør vores kvalitetspilleovn til det oplagte valg til hjemmet. Er det mon på tide at opdatere din varmeløsning med en af markedets bedste pilleovne fra Langå?

Din nye træpilleovn har et lavt forbrug

Der er mange fordele ved at vælge en pilleovn fra udvalget her hos DBVVS, da vores modeller er både varmeeffektive og billige i drift. Vores innovative pillebrændeovne er sammensat af højeffektive komponenter, og mange af modellerne kan yde op til 8 kW. Når du benytter en træpilleovn som varmekilde, fyrer du op med træpiller, som er prisvenlige i indkøb og har en høj brændværdi.

Det betyder, at din effektive pillebrændeovn kan køre rigtig længe på en enkelt opfyldning. Nogle af vores modeller har tilmed en stor pilletank, som kan rumme helt op til 40 kg brændsel. Med en træpilleovn får du altså en løsning, som er markant billigere i drift, når du holder det op imod andre brændsler på markedet.

På energimærkeskalaen indtager vores pilleovne en af de bedste placeringer med energimærke A+, hvilket fortæller dig, at du kan forvente et overkommeligt forbrug. Drømmer du om at spare penge på varmeregningen, så kan du med fordel overveje at investere i en pillebrændeovn til opvarmning af din bolig.

Vores udvalg hjælper dig med at spare penge

Forbruget varierer selvfølgelig meget fra husstand til husstand, og det kommer også an på, om du anvender din pilleovn som den primære varmekilde eller som supplement. Vores ovne designet med innovative funktioner, der hjælper dig med at spare penge, hvor det er muligt. En af de største fordele ved en pillebrændeovn fra udvalget her hos DBVVS er, at den tilbyder automatisk styring. 

Det betyder, at træpilleovnen selv kan starte og stoppe, når rummet rammer en bestemt temperatur. Ydermere er vores elegante og lydsvage pilleovne designet sådan, at støjniveauet er mindst muligt til gene for dig og familien i hverdagen. Vil du spare penge på varmeregningen? Få fuld kontrol over varmebudgettet og temperaturen i hjemmet med en pilleovn her fra udvalget.

En lydsvag pilleovn spreder hygge

Vil du gerne skabe hjemlig hygge uden forstyrrelser og støj i baggrunden? Med en lydsvag pillebrændeovn her fra udvalget får du al varmen og hyggen uden at skulle bekymre dig om larm. Vi overvåger nemlig produktionen af vores pilleovne, og vi har selvfølgelig sørget for, at støjniveauet holdes så lavt som muligt. Det har vi blandt andet gjort ved at udstyre samtlige modeller med en lukket blæsemotor til rumvarmen. Vælger du en lydsvag pilleovn, betyder det, at dig og familien ikke skal bekymre jer om støj, når træpilleovnen kører.

Vi forhandler både fritstående modeller og modeller, som er designet til indbygning i væggen. Hvis du er på udkig efter en æstetisk løsning, som bidrager flot til indretningen af din bolig, så tror vi, at du vil elske vores udvalg af lydsvage pilleovne. Vores flotte og elegante pillebrændeovn bidrager med en hel del luksus, varme og hygge til ethvert hjem.

Hvad er en pilleovn?

En pilleovn er en form for pejs, der bruger træpiller i stedet for f.eks. brænde, gas eller olie. De styres automatisk af noget elektronik, og de har typisk en rummelig tank eller et magasin til træpillerne, som pillebrændeovnen benytter for at holde ilden i gang.

Hvad er fordelene ved at vælge en pilleovn?

Typisk vil man vælge en pilleovn som en erstatning for eller et alternativ til en gammel brændeovn. Fordelene er, at træpilleovnene giver god varme, samtidig med at de er enkle at betjene og vedligeholde. Har man en mindre bolig, kan ovnen i mange tilfælde dække hele behovet for luftvarme. De fleste af vores modeller kan opvarme op til 120 m2.

Modsat en brændeovn så kræver pilleovne ikke, at man skal holde gang i ilden og fylde træ på hele tiden. Driften er helt automatisk, og træpilleovnen kan selv starte og stoppe alt efter behovet for varme. Det betyder, at den kan varme selv i løbet af natten, eller når du ikke er hjemme. Det eneste, du skal sørge for, er, at der er træpiller i tanken, og at brændkammeret ikke er overfyldt med aske.

Pilleovne er også attraktive som en billig og let løsning til dig, som ikke har plads til f.eks. et fyr eller en varmepumpe i dit sommerhus eller på dit værksted. Med træpilleovnen kan du stadig få god luftvarme, og det kræver kun en skorsten.

Hvad kan du spare ved at vælge en pilleovn?

Din pilleovn er billigere i drift end en brændeovn, fordi den udnytter brændslet bedre. Har man en dyr varmekilde som f.eks. gas, olie eller elradiatorer, kan man med fordel få sin luftvarme fra pillebrændeovnen og kun bruge den dyrere varmekilde til det varme brugsvand. Det kan være med til at sænke varmeregningen en del.

Hvad koster en pilleovn?

Vi tager omkring 9.300 kr. til 9.700 kr. for vores mest solgte modeller. Foruden det kan der være udgifter til røgrør, skorsten og underlag, hvis man ikke har lignende allerede. Montering kan klares selv eller tilkøbes hos os. Pilleovne har også enkelte sliddele, som går i stykker ved almindeligt brug – f.eks. eltændere. Det er forventeligt, at de skal skiftes fra tid til anden.

Hvor meget strøm bruger en pilleovn?

En pilleovn bruger som meget lidt strøm. Hvis der er mange start/stop på en dag, bruger den måske 1-2 kWh på optænding og drift, men du vil opleve, at det primært er træpillerne, som udgør udgifterne til forbrug.

Hør mere om pilleovne

Kontakt os gerne for gratis og professionel rådgivning om at vælge den rigtige pilleovn til dit behov:

Energimærke