DBVVS logo

Langå pilleovn - tjent hjem på under to år

DBVVS - Danmarks billigste online VVS-butik - har lanceret Langå træpilleovne, som kan skære to tredjedele af varmeregningen.

Der sælges efterhårnden rigtig mange pilleovne i Danmark. Vi har udviklet en effektiv og moderne ovn med stor volumen og en god garanti for at have overstået børnesygdommene, forsikrer Erik Nystrøm.

Idéen hos DBVVS er at levere direkte fra fabrik hjem til stuerne, for at spare mest muligt for kunderne. Uanset om købet sker online eller fra udstillingen på det tidligere savværk i Langå, sørger DBVVS for, at ovnen bliver monteret korrekt.

Hurtigt tjent hjem

En Langå pilleovn fås fra kr. 9.300,-. inklusive moms, og ifølge Erik Nystrøm er det en af de bedste energi-investeringer. Hans regnestykke viser, at for hver gang man bruger ca. 4.000 kr. til træpiller, ville man have brugt 12.000 kr. til olie for at få den samme varme i stuerne.

- Det vil i et typisk parcelhus eller sommerhus betyde, at du har din investering tjent hjem på under to år, forklarer Erik Nystrøm.

Langå er valgt ud fra en solid kvalitet, et lavt støjniveau og en sjælden høj virkningsgrad. Kun få brændeovne eller træpilleovne kan udnytte over 90 procent af brændværdien i det, der fyres med. Men det kan Langå-ovnene.

Det er let

Det eneste, der kræves for at sætte en Langå pilleovn op, er en skorsten og en stikkontakt. Alle ovne kan indstilles til automatisk at holde ca. 22 grader i stuen, og det er muligt døgnet rundt blot ved at fyre en enkelt gang om dagen.

- Vi bliver ofte spurgt, om den larmer eller sviner, og jeg må sige nej til begge dele, siger Erik Nystrøm.

- Ovnene er meget lydsvage, og du skal kun åbne lågen ca. én gang om ugen, når du skal rense aske ud. Resten af tiden er det blot at hælde træpillerne i for oven, forklarer han.

I modsætning til en brændeovn kan pilleovnen fungere sammen med gulvvarme eller radiatorvarme uden at der skal skrues op og ned hele tiden.

For yderligere oplysninger: Erik Nystrøm, DBVVS. Telefon: 4087 2222

Energimærke