DBVVS logo

Thermokraft radiatorer

Thermokraft radiatorer er moderne, effektive og af høj kvalitet. Vi har mere end 170 varianter på lager og kan tilbyde hurtig levering samt Danmarks bedste priser.

Brug søgefunktionen for at finde lige den radiator du mangler. Du kan sortere i højde, længde, type eller hvor mange m² den skal kunne opvarme. Det er den letteste måde at finde den korrekte radiator på.

Hvis du har brug for hjælp til at vælge radiator eller har spørgsmål, så ring til tlf. 4087 2222 alle hverdage 8-16, eller skriv til [email protected].

Køb en billig Thermokraft radiator her hos DBVVS

Med en billig Thermokraft radiator fra DBVVS har du en nem og effektiv måde, hvorpå du kan opvarme hjemmet eller arbejdspladsen. De populære Thermokraft radiatorer bliver produceret på en af Europas største og mest anerkendte radiatorfabrikker. Apparaterne lever altså op til høje standarder for kvalitet og funktionalitet. De har en imponerende ydeevne og kommer i et hav af forskellige højder, længder og typer. Her på siden kan du altid finde en klassisk hvid Thermokraft radiator i den størrelse, som du står og mangler.

Thermokraft producerer holdbare kvalitetsradiatorer

Samtlige Thermokraft radiatorer er produceret af koldvalset kvalitetsplade, og de har gennemgået en flertrins behandling, der blandt andet indebærer rustbeskyttelse. Det resulterer i et særdeles solidt og modstandsdygtigt apparat, der ikke lader sig påvirke af hverken fugt, snavs eller ridser. Hvis du værdsætter høj kvalitet til billige priser, så find din nye radiator her på siden, hvor priserne altid er banket helt i bund. Glem desuden ikke, at vi har et stort varelager og derfor kan tilbyde lynhurtig levering. Bestiller du din nye Thermokraft radiator i dag, kan du montere den og skrue op for varmen i hjemmet allerede inden for få dage.

Thermokraft radiatorer til alle rum og bygningstyper

Vi gør os umage for at tilbyde en varmeløsning til ethvert behov. Vores brede udvalg af moderne Thermokraft radiatorer er designet til dig, der søger en hurtig og effektiv måde at opvarme hele hjemmet eller dele af boligen på. Hvis du er træt af store og klodsede radiatorer, der forstyrrer øjet, så vil du elske de moderne og diskrete design fra Thermokraft. De kan både bruges i nye og ældre huse, og de er et fantastisk alternativ til gulvvarme. For at imødekomme alle vores kunders forskellige behov har vi sørget for at tilbyde en stor variation af modeller.

Skal du bruge en længde på 400 mm, 2000 mm eller 3000 mm? Og skal højden lyde på 300 mm, 600 mm eller 900 mm? I vores sortiment finder du længder, højder og størrelser til ethvert behov. De er nemme at montere, og de leveres med ophæng, rist, sideplade, blindprop, udlufterskrue, skruer, rawplugs – alt hvad du skal bruge for at komme hurtigt i mål med installationen. Inden du ved af det, kan du skrue op for varmen med en elegant og billig Thermokraft radiator og nyde den behagelige strålevarme i stuen, i køkkenet, i soveværelset, på kontoret eller på badeværelset. Vores Thermokraft radiatorer kan være den rigtige vej at gå for dig, der søger et billigt og pålideligt varmeapparat.

Energimærke