DBVVS logo

Finansiering

Vi tilbyder finansiering af dit køb, via vores samarbejde med Resursbank.

Resursbank tilbyder de nye fordelagtige energilån, som er markant billigere end typiske lån.

Fordele ved Resursbank energilån:

 • Lån fra 10.000 til 75.000 kr.
 • Løbetid fra 12 til 60 måneder.
 • 0% i rente.
 • Du betaler kun afdrag og kreditomkostninger.

Mere info om energilån: Lån penge til at spare på energien

Sådan ansøger du om finansiering

Når du har en nogenlunde idé om hvilke varer du skal bruge til din energirenovering og hvad de koster, skal du følge disse trin:

 1. Start din ansøgning ved at klikke her.
 2. Vælg lånebeløb og løbetid. Her kan du også se hvordan de forskellige valg påvirker ydelse, ÅOP, kreditomkostninger, osv.
 3. Tryk på "Ansøg nu" knappen når du er tilfreds med lånet.
 4. Udfyld ansøgningen og afvent godkendelse.
 5. Kontakt os på 4087 2222 når din ansøgning er godkendt.
 6. Vi laver ordren sammen med dig og sørger for at den bliver betalt med de lånte midler.
 7. Din ordre er nu godkendt og betalt.

Hvis du oplever problemer i løbet af processen, er du meget velkommen til at ringe til os på 4087 2222 for helt gratis og uforpligtende hjælp.

Hvornår bør man overveje finansiering af energiforbedringer?

Hvis ens bolig har en ældre eller ineffektiv varmekilde, kan der være mange penge at spare ved at skifte til noget mere moderne og effektivt.

Det er dog ikke altid at man har pengene til et nyt pillefyr eller en ny luft til vand varmepumpe lige ved hånden. Så er mulighederne at få finansieret købet eller at lægge penge til side indtil man har det fulde beløb.

Vælger man at spare op, skal man overveje hvad omkostningerne er ved at vente. Alt i mens der bliver lagt penge til side hver måned, betaler man også for den gamle dyre varmeløsning. De ekstra penge man betaler, modsat hvis der blev skiftet til en billigere løsning lige med det samme, kan ses som en ekstra udgift ved at spare op. Rigtig ofte vil den udgift hurtigt overstige alle kreditomkostningerne for et energilån og derfor kan det tit slet ikke betale sig at vente.

Vi anbefaler defor at man tager finansiering til overvejelse, inden man vælger at spare op. Vi hjælper gerne med at lave en estimering på hvad I kan spare om året og om finansiering er en god mulighed, hvis i ringer til os på 4087 2222. Husk at have jeres seneste varmeregning ved hånden inden i ringer.

Energimærke