DBVVS logo

Pumpestationer

Effektive pumpestationer med 1 eller 2 rør og med/uden styring. Passer til alle solpaneler.

Vores pumpestationer er isolerede og alle nødvendige dele medfølger. Det hele er samlet på forhånd, så stationen er klar til brug i dit solvarmeanlæg.

DBVVS har stor erfaring med solvarme og dimensionering af anlæg. Ring til os på 4087 2222, for gratis professionel hjælp til alt inden for solvarme. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage 8-16. Du kan også kontakte os på [email protected].

Udnyt solenergien med en pumpe til solfangervæske

Står du og mangler en effektiv pumpe til solfangervæske, som du kan benytte sammen med dit solvarmeanlæg? Her hos DBVVS finder du alle de nødvendige komponenter til dit solvarmeanlæg, og pumper til solfangervæske er selvfølgelig ingen undtagelse. Når det gælder optimal udnyttelse af solenergien, så er det afgørende med en pålidelig pumpe, der effektivt cirkulerer den opvarmede solfangervæske rundt i anlægget. Med den rette pumpe til solfangervæske er du et skridt tættere på at kunne omdanne energien fra solen og benytte den i hjemmet, på arbejdspladsen eller i sommerhuset.

Pumpestationer til solfangeranlæg i højeste kvalitet

En moderne pumpestation til solvarmeanlæg her fra udvalget er det oplagte valg for dig, der værdsætter kvalitet og funktionalitet. Vi er sikre på, at du vil få stor glæde af en af vores pumper til solfangervæske, som bruger markant mindre energi end mange af de konventionelle løsninger på markedet. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for solvarme, så kan du finde det, du står og mangler i dette prisvenlige udvalg. Du får som sædvanlig meget for pengene, når du handler her hos DBVVS. Vi lever af at sælge kvalitetsprodukter til landets absolut billigste priser, så hos os er du altid sikret en god handel på din nye pumpestation til solvarmeanlæg.

Fuldend dit anlæg med en pumpe til solfangervæske

Uanset om du har et simpelt eller kompliceret solvarmeanlæg, så forhandler vi en passende pumpe til solfangervæske, der opfylder dine behov. Vores varierede udvalg byder både på modeller med 1 enkelt rør og modeller med 2 rør. Vi tilbyder også pumper med og uden styring, der passer til alle typer solpaneler. Mange af pumperne har adskillige hastigheder, som kan indstilles efter behov. Vælger du en af vores pumper til solfangervæske med termisk isolering, er du med til at sikre et minimalt varmetab. Du kan også med fordel investere i en pumpe til solfangervæske med automatisk udlufter, som kommer dig til gode, når du vil reducere luft i dit anlæg.

Hvorfor ikke udvinde lyset fra solen og omdanne det til strøm og varme, som du kan bruge i hjemmet? Det er et ideelt supplement til din nuværende varmeløsning i boligen, og på sigt kan det være med til at sænke din varmeregning markant. Du kan både opvarme boligen og producere varmt vand til køkkenet og badeværelset. Vi forhandler alt, hvad du skal bruge af pumper til solfangervæske og pumpestationer til solvarmeanlæg, for at du kan få glæde af den vedvarende energikilde hjemme hos dig selv.

Energimærke