DBVVS logo

Langå pillefyr

Spar over 50% på din varmeregning ved fyring med træpiller, i forhold til olie eller naturgas

Langå pillefyr er udviklet af DBVVS. Vi har 20 års erfaring med opvarmning af boliger. Kedlerne er designet med fokus på høj kvalitet, driftsikkerhed og nem rengøring. Se brochure for mere information. Vi tilbyder også professionel montering.

Kontakt os for gratis professionel hjælp til pillefyr. Ring på 4087 2222 alle hverdage 8-16, eller skriv til [email protected]. Du kan også besøge os og se vores pillefyr i aktion.

Invester i et Langå pillefyr med energimærke A+++

Der kan være rigtige mange penge at spare, hvis man vælger den rigtige varmeløsning til sit hjem, og derfor præsenterer vi her hos DBVVS et varieret udvalg af Langå pillefyr. Disse er kendt som billige kvalitetsløsninger, der er både effektive og lette at betjene. Designet tager nemlig både højde for brugervenlighed og virkningsgrad, og det gør Langå pillefyret let at vedligeholde og bruge til hverdag. Derfor er de også en fornuftig investering for rigtig mange husstande.

Ikke nok med at pillefyrene i sig selv fås til rigtig fornuftige priser, kan du desuden også spare mange penge på din varmeregning – i nogle tilfælde mere end 50 % – hvis du på nuværende tidspunkt fyrer med enten olie eller naturgas. Med et træpillefyr fra Langå kan du dermed gøre en fornuftig investering, som samtidig også har betydning for boligens værdi, da vores Langå pillefyr har energimærke A+++.

Hvem laver Langå pillefyr?

En af grundende til, at vi så roligt kan sige, at du med et Langå pillefyr får en billig kvalitetsløsning, er, at der er tale om vores egne produkter. Det er nemlig os her hos DBVVS, der ejer brandet. Derfor har vi også et indgående kendskab til, hvordan produkterne fungerer, og hvordan de vil kunne gøre en forskel for din bolig.

Langå pillefyr sammensættes hovedsageligt af en brænder og en kedel, og disse to hovedkomponenter produceres i hhv. Italien og Ungarn. Ved at placere produktionen her har vi nemlig mulighed for at trække på nogle helt unikke kompetencer på området, som gør os i stand til at sikre vores kunder den bedst mulige kvalitet. Begge dele produceres naturligvis til vores specifikationer, og alle Langå pillefyr bærer desuden vores mærke, så man ikke er i tvivl om, at der er tale om en kvalitetsløsning.