DBVVS logo

Solvarmebeholder

Vi har solvarmebeholdere til ethvert behov. Alle vores beholdere har elpatron og 2 spiraler, så den ene kan kobles på solvarmeanlægget og den anden på centralvarmeanlægget. Det garanterer varmt vand, selv når solen ikke skinner. Vælg mellem størrelser fra 100 til 500 liter.

Solbeholderne er af høj kvalitet og opfylder alle EU-normer. De er rustbeskyttede, emaljerede og isoleret med polyuretanskum som sikrer minimalt varmetab og derved energibesparelser.

DBVVS har stor erfaring med solvarme og dimensionering af anlæg. Ring til os på 4087 2222, for gratis professionel hjælp til alt inden for solvarme. Vi sidder klar ved telefonen alle hverdage 8-16. Du kan også kontakte os på [email protected].

Udnyt solens stråler med en solvarmebeholder

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og det skinner tydeligt igennem i det udvalg af solvarmebeholdere vi præsenterer dig for her på siden. Vi har udvalgt det, vi mener, er markedets bedste modeller til at overføre og opbevare varmen fra solen. Den dyrebare solenergi er guld værd for dig, der drømmer om energibesparende og prisvenlig opvarmning af hjemmets brugsvand. Den gode isolering på solvarmebeholderen giver den en fornuftig energiklasse, der kan være med til at spare dig penge på længere sigt. Her i sortimentet finder du en stor variation, når det kommer til design, størrelser, funktioner og priser.

Vi forhandler desuden både væghængte og fritstående solvarmebeholdere i stilrene og enkle design. De kan stå fremme, og de kan også sagtens gemmes væk i et skab. I vores udvalg kan du også finde solvarmebeholdere, der er udstyret med op til flere spiraler, som gør det muligt at kombinere forskellige varmekilder. Når du opvarmer vand med mere end én varmekilde, kan du med fordel gå ind og vælge den kilde, som er billigst og mest optimal på dagen. I dette sortiment finder du alt, hvad du skal bruge i forbindelse med solvarmeanlæg eller varmtvandsbeholdere samt sikkerhedsarmatur og andet tilbehør.

Derfor bør du gå med en Eldom solvarmebeholder

Vores Eldom solvarmebeholdere lever op til høje kvalitetskrav, og er certificerede efter de europæiske forskrifter. Producentens innovative teknologier sikrer lang holdbarhed, minimalt varmetab og optimal udnyttelse af solvarmen. Hvis du nyder at få noget for pengene, så vil du elske de konkurrencedygtige priser her på siden. Det er nemlig med god grund, at vi med stolthed kalder os Danmarks Billigste VVS. Du kan dække hele hjemmets behov for varmt vand med en Eldom solvarmebeholder, der kan opvarme nok vand til både små og store huse.

I vores brede udvalg kan du vælge den rigtige størrelse og det optimale solvarmeanlæg til lige netop dig og dit forbrug. De veldesignede Eldom solvarmebeholdere er i øvrigt simple at montere og installere. Hvis du vælger en model med el-patron og 2 spiraler, kan du kombinere flere varmekilder, når du opvarmer vand. På den måde udnytter du alle hjemmets varmekilder optimalt, og du har også varme i de perioder, hvor solen ikke skinner på sit højeste. Det er en løsning, der også hjælper dig med at spare på energiforbruget. Her hos DBVVS rådgiver vi dig gerne, så du kan finde frem til den rigtige Eldom solvarmebeholder til dit hus. Husk, at vi også tilbyder montering til meget fordelagtige priser.

Energimærke