DBVVS logo

Varmepumper - Luft til luft

Langå Comfort er en støjsvag og effektiv luft til luft varmepumpe. Det er en god opvarmningskilde til sommerhuset, garagen, annekset og ellers de steder hvor det ikke lige er mulighed for at montere radiator eller en anden varmekilde. Disse varmepumper er kategoriseret som A+.

Styr varmen simpelt og enkelt med den medfølgende fjernbetjening eller betjen den direkte via din smartphone med app´en "Smart life". Det er også muligt at programmere varmepumpen for automatisk drift med dine ønskede start og slut tidspunkter.

Monteringen af luft til luft varmepumper skal altid udføres af autoriseret kølemontør.

Derfor skal du investere i en luft til luft varmepumpe

Er du også interesseret i at opgradere dit hjem med en effektiv varmekilde? Så overvej en luft til luft varmepumpe her fra DBVVS, der spreder en god og stabil varme i huse, udestuer, garager og meget mere. Vores brede udvalg her på siden byder på en model til ethvert behov. Uanset hvilke krav du har til mål, vægt, lydniveau, varmekapacitet og energiklasse m.m., så bør du kunne finde din nye luft til luft varmepumpe i dette sortiment. Mange er glade for det simple varmeanlæg, der omdanner luften udenfor til varme i din bolig. Luft til luft varmepumperne på denne side er perfekte til fritidshuse, sommerhuse, kolonihavehuse og andre mindre huse, og de kan anvendes til opvarmning hele året rundt. I løbet af sommermånederne kan de endda nedkøle indeluften og dermed bruges til aircondition.

Vores billige luft til luft varmepumper udmærker sig desuden ved at have utallige smarte og praktiske funktioner, som du helt sikkert vil sætte pris på. Blandt andet er de gode til at cirkulere luften og sprede varmen rundt i hele rummet, så du er sikret et stabilt og ensartet indeklima. Derudover bruger de driftssikre luft til luft varmepumper heller ikke særlig meget energi på at lave varme. Det betyder, at du kan reducere dine varmeudgifter, så det kan mærkes, og at energimærket i dit hus formentlig springer et trin eller to op. Vi ved også, at rigtig mange går op i at finde støjsvage luft til luft varmepumper, der ikke har et generende lydniveau. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde moderne og lydsvage modeller, hvor både inde-del og ude-del er mindst muligt til gene for jer og jeres naboer. Mange af vores modeller har funktionerne “mute” og “super mute”, som gør dem ekstra lydsvage.

Varm sommerhuset op med en luft til luft varmepumpe

En anden funktion, du kan glæde dig til, er, at din nye luft til luft varmepumpe vil kunne tilpasses til din livsstil, dine behov og dit hjem. Her i webshoppen kan du bl.a. finde en smart model med fuldautomatisk drift, som selv kan finde ud af at starte og slukke, når huset rammer en vis temperatur. Denne funktion hjælper dig med at opretholde en stabil og behagelig temperatur, selv når du er væk hjemmefra. Du kan også vælge at koble din nye luft til luft varmepumpe fra DBVVS til din smartphone eller tablet via en brugervenlig app, der muliggør fjernstyring af anlægget. Så kan du altid ankomme til et dejligt opvarmet sommerhus, kolonihavehus eller hjem.

Vi forhandler også mange andre gode modeller, og du kan læse mere om, hvilke praktiske funktioner de hver især har, på den individuelle produktside. Alt afhængig af hvilken type du vælger, kan din driftssikre og billige luft til luft varmepumpe opvarme op til 120 m2. Det er altså blot op til dig at finde den varmepumpe, der bedst imødekommer dine behov. I alle tilfælde kan du få køling om sommeren og varme om vinteren med en billig luft til luft varmepumpe lige her fra webshoppen, hvor vi altid byder på kvalitet, praktiske løsninger og skarpe priser.

Hvor mange kWh bruger en luft til luft-varmepumpe?

Som udgangspunkt leverer en luft til luft-varmepumpe cirka 4 kWh varmeenergi per kWh strøm brugt. Men det kan variere afhængigt af årstiden, isoleringen på huset og lignende. Og hvor meget koster en luft til luft-varmepumpe i drift? Overvej et sommerhus på 90 kvadratmeter, som bruges hele året, hvor en luft til luft-varmepumpe dækker 70% af opvarmningen. Før var sommerhusets årlige elforbrug med elvarme 16.000 kr. Da varmepumpen blev installeret, blev strømforbruget reduceret til 9.000 kr., hvilket giver en besparelse på 7.000 kr.

Givet, at udgifterne til varmepumpen og monteringen stod i 20.000 kr., var den tjent hjem igen efter 2,9 år. Tallene er fra en undersøgelse fra Teknologisk Institut, der har foretaget en udregning for at finde ud af. Naturligvis kan de variere ud fra mange forskellige faktorer, men dette eksempel giver en nogenlunde idé om, hvad en luft til luft-varmepumpe koster i drift.

Energimærke