DBVVS logo

Radiatorer

Hos DBVVS finder du alt i radiatorer. Vi har moderne og effektive varmeapparater i mange størrelser, samt termostater, ventiler og ben. Når du køber en radiator hos os følger der altid ophæng, rist, sideplade, blindprop og luftskrue med. Du får også prisgaranti i op til 30 dage efter køb, samt 10 års garanti mod gennemtæring.

Vi har egen import af radiatorer. Vi springer mellemledene over så du kan få de bedste priser på kvalitets varmeapparater i Danmark.

Med over 300 varianter på lager, har vi helt sikkert den radiator du står og mangler.

Thermokraft
Roca
Demrad
Tilbehør til radiatorer

Radiatorer er effektive varmekilder

En moderne luftradiator er et sikkert valg til opvarming af din bolig. De spreder effektivt varmen ud i rummet og sikrer et højt komfortniveau. Alle vores radiatorer kommer med rist og sidepanel, hvilket gør dem meget rengøringsvenlige. De er selvfølgelig også godkendt til fjernvarme. Trykprøvet på 13 bar, med godkendelse til 10 bar.

Hvis der er plads til det i rummet, er det typisk bedre at have et par mindre radiatorer end én stor, for optimal varmespredning. Det kan også spare på varmen en smule, hvis det ikke er en enkelt radiator som skal klare det hele. Husk også at tænde for alle varmeapparater i et rum der skal opvarmes, det er altid mere effektivt.

Vi har over 300 forskellige radiatorer, så du finder helt sikkert lige den radiator du mangler hos os, uanset størrelse, type eller ydelse. Brug søgefunktionen på de enkelte sider til at finde den radiator du skal bruge.

Dæk dine varmebehov med vores billige radiatorer

Her hos DBVVS er vi stolte af at kunne tilbyde Danmarks billigste priser på radiatorer i høj og holdbar kvalitet, der imødekommer de fleste behov. Vores brede sortiment byder nemlig på forskellige typer, højder og længder. På den måde gør vi det ekstra nemt for dig at finde en billig radiator til nem og stabil varmeregulering i hjemmet, på kontoret eller i butikken. Når du skal vælge det rette varmeapparat, er det vigtigt at tage højde for rummets areal og isoleringsstand. Et stort og dårligt isoleret rum vil som oftest kræve adskillige radiatorer for at holde varmen oppe.

Vi forhandler blandt andet modeller, der kan opvarme op til 32 m2 samt mindre størrelser, som dækker et areal på 5 m2, 11 m2 eller 25 m2. Der findes en billig radiator til ethvert formål her i webshoppen, hvor vores vigtigste opgave som altid er at levere de absolut billigste VVS-produkter til danskerne. Hvis du søger en model i et moderne, elegant og kompakt design, som er modstandsdygtigt overfor ridser, snavs og fugt, så er du landet på den rigtige side. Vi har udvalgt markedets mest højaktuelle og stabile varmeapparater fra anerkendte producenter fra hele verden. Her finder du både din nye radiator og alt det nødvendige tilbehør hertil.

Brug for hjælp til at vælge radiator?

DBVVS tilbyder gratis professionel service. Vi har over 20 års erfaring med opvarmning af boliger og står klar med ekspertrådgivning alle hverdage, 8-16, på tlf. 4087 2222 eller [email protected]. Ring eller skriv helt uforpligtende.

Energimærke