DBVVS logo

Radiatorer

Hos DBVVS finder du alt i radiatorer. Vi har moderne og effektive varmeapparater i mange størrelser, samt termostater, ventiler og ben. Når du køber en radiator hos os følger der altid ophæng, rist, sideplade, blindprop og luftskrue med. Du får også prisgaranti i op til 30 dage efter køb, samt 10 års garanti mod gennemtæring.

Vi har egen import af radiatorer. Vi springer mellemledene over så du kan få de bedste priser på kvalitets varmeapparater i Danmark.

Med over 300 varianter på lager, har vi helt sikkert den radiator du står og mangler.

Thermokraft
Roca
Demrad
Tilbehør til radiatorer

Radiatorer er effektive varmekilder

En moderne luftradiator er et sikkert valg til opvarming af din bolig. De spreder effektivt varmen ud i rummet og sikrer et højt komfortniveau. Alle vores radiatorer kommer med rist og sidepanel, hvilket gør dem meget rengøringsvenlige. De er selvfølgelig også godkendt til fjernvarme. Trykprøvet på 13 bar, med godkendelse til 10 bar.

Hvis der er plads til det i rummet, er det typisk bedre at have et par mindre radiatorer end én stor, for optimal varmespredning. Det kan også spare på varmen en smule, hvis det ikke er en enkelt radiator som skal klare det hele. Husk også at tænde for alle varmeapparater i et rum der skal opvarmes, det er altid mere effektivt.

Vi har over 300 forskellige radiatorer, så du finder helt sikkert lige den radiator du mangler hos os, uanset størrelse, type eller ydelse. Brug søgefunktionen på de enkelte sider til at finde den radiator du skal bruge.

Brug for hjælp til at vælge radiator?

DBVVS tilbyder gratis professionel service. Vi har over 20 års erfaring med opvarmning af boliger og står klar med ekspertrådgivning alle hverdage, 8-16, på tlf. 4087 2222 eller [email protected]. Ring eller skriv helt uforpligtende.