DBVVS logo

Varmepumper - Luft til vand

Billig og miljøvenlig opvarmning med en Langå Ecoplus varmepumpe

Luft til vand varmepumper anvender luftens varme til at producere billig og effektiv varmeenergi til dit hus, hele året.

Hvis du vil vide mere om Langå Ecoplus, vores serie af luft/vand varmepumper, kan du ringe til os på 4087 2222 eller skrive til [email protected]. Vi tilbyder gratis hjælp og rådgivning om alt inden for varmepumper.

Nyd de mange fordele ved en luft til vand varmepumpe

Hvis du er på udkig efter en billig varmekilde til dit hus, så bør du overveje en luft til vand varmepumpe her fra DBVVS. Vores brede sortiment byder på adskillige modeller, der alle imødekommer forskellige behov, når det kommer til strømforbrug, effektivitet og pris. Modellerne varierer i størrelse, og vi fører både pumper med en ydelse på 9,5 kW, 12,5 kW, 16,5 kW, 18,5 kW og 26 kW. Det betyder, at du kan finde en passende luft til vand varmepumpe her hos os, uanset hvor stort dit varmebehov eller dit hus er. Rigtig mange forskellige boliger kan få stor gavn af en billig luft til vand varmepumpe, som effektivt udnytter energien fra udeluften. Ved at benytte luften omkring dit hus omdanner du naturens energi til varme, som kan bruges i dine gulve, dine radiatorer og din varmtvandsbeholder.

Du vil med høj sandsynlighed opleve en reducering i dine varmeudgifter, da du udnytter den omkostningsfattige energi omkring dig. Dermed skal du ikke bruge så mange resurser på at opvarme dit hjem. Find en billig luft til vand varmepumpe her på siden, der både giver rumvarme og varmt vand til hele huset. Du kan med fordel tage et kig på vores Langå Ecoplus varmepumpe, som er en nyhed på det danske marked. De stabile luft til vand varmepumper er billige at etablere, og de dækker hele husets behov for varme på selv de koldeste dage, da de virker helt ned til minus 20 grader. Hvis du er interesseret i at investere i en luft til vand varmepumpe med lavt energiforbrug, så vælg en model her fra siden med energimærke A+++, som er det højest opnåelige.

Bredt udvalg af billige luft til vand varmepumper og tilbehør

Her på siden går vi op i at tilbyde høj kvalitet til lave priser, som de fleste af jer kan være med på. Det gør vi, fordi vi mener, at alle skal kunne nyde godt af de energibesparende, effektive og billige luft til vand varmepumper. Vi fører luft til vand varmepumper med en C.O.P. på mellem 4,45 kW og 5,65 kW, hvilket er særdeles effektivt. Det betyder, at de giver op til hele 5,65 kW varme til dit hjem for hver 1 kW strøm, der bliver brugt. Disse tal inkl. varmepumpens S.C.O.P., varmekapacitet, energimærke, støjniveau og ydelse kan du læse meget mere om inde på hver enkelt produktside.

Vi fører også adskillige luft til vand varmepumpeanlæg, som er komplette med alt fra cirkulationspumper til trykekspansionsbeholdere. De samlede pakker er sammensat af alle de dele, som typisk er nødvendige for at etablere et komplet og funktionelt anlæg. Her hos DBVVS er vi VE-godkendte installatører af luft til vand varmepumper, og vi tilbyder sikker og professionel montering og af din nye varmepumpe. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bolig egner sig til en luft til vand varmepumpe, så hjælper vi dig gerne med at vurdere dine muligheder. Vi står altid til rådighed med kvalificeret og kompetent rådgivning på tlf. 4087 2222 eller i vores butik i Hesselager.

Hvor mange kWh bruger en luft til vand-varmepumpe?

En luft til vand-varmepumpe producerer mellem 3 og 5 kWh varmeenergi for hver kWh strøm brugt. En pumpes drift og strømforbrug afhænger af mange forskellige ting, for eksempel størrelsen på dit hus og temperaturen udenfor. Altså kan regnestykket variere fra hus til hus og år til år, hvorfor enhver udregning skal tages som vejledende. Et eksempel kan dog give en god idé om, det er noget for dig.

En undersøgelse fra Teknologisk Institut viser, at for en husstand på 130 kvadratmeter med 4 personer vil udgiften årligt være på 22.000 kr. med oliefyr alt inklusiv. Derimod vil den være på 12.000 kr. med luft til vand-varmepumpe. Indregnes en merinvestering på 55.000 kr. for udskiftningen af varmeapparatet, vil den være indtjent efter 6 år. Dog har varmepumper den fordel, at de kan holde i op til cirka 20 år. Vær opmærksom på, at jo større dit hus er, jo hurtigere vil merinvesteringen være tjent ind igen.

Hvem laver Langå luft til vand varmepumperne?

Ønsket om at kunne tilbyde høj kvalitet til lave priser er også en af grundene til, at vi gerne anbefaler luft til vand varmepumperne fra Langå. Her får du nemlig kvalitetsløsninger til gode priser. Vores anbefaling skyldes dog ikke kun den kvalitet, der kendetegner produkterne, den skyldes også det indgående kendskab, vi har til dem. Det er nemlig os hos DBVVS, der ejer Langå. Luft til vand varmepumperne herfra er dermed vores eget mærke, som vi har skabt for at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter billigt. Vores indgående kendskab til produkternes specifikationer og formåen stiller os også i en unik position i forhold til at kunne rådgive dig. Ikke nok med at vi tilbyder at hjælpe dig med at vurdere, om det er muligt at installere en luft til vand varmepumpe i dit hjem, så vejleder vi dig også gerne i forhold til hvilket et af produkterne fra Langå, der bedst ville imødekomme dine behov. Luft til vand varmepumperne fra Langå er nemlig altid et sikkert valg, som både tager højde for at give dig god værdi for pengene og høj brugervenlighed.

Energimærke