DBVVS logo

Varmepumpe - Billig og klimavenlig opvarmning

Langå Ecoplus og Langå Comfort er vores nye serie af varmepumper, med fokus på kvalitet, miljøvenlighed og priser hvor alle kan være med. Vores varmepumper indeholder de bedste komponenter fra bl.a. Panasonic og Carel. Alle Langå Ecoplus varmepumper har minimum A+ energimærke.

Luft til vand
Luft til luft
Tilbehør til luft/vand
Tilbehør til luft/luft
Beholdere til varmepumper
Varmepumpe reservedele
EL

Oplev glæden ved en stabil og driftssikker Langå varmepumpe

Hvis du er interesseret i en effektiv og prisvenlig varmepumpe, så er modellerne fra Langå et oplagt valg. Vores Langå varmepumper kan opvarme op til 300 m2 afhængig af modellen, og de kan bruges hele året rundt. Selv på de koldeste dage kan du regne med, at de fordeler en behagelig og afbalanceret temperatur i din bolig. De udmærker sig blandt andet ved at have en meget høj virkningsgrad, energimærke A+++ og en effektiv frekvensstyring, der reducerer energiforbruget markant. Vi er både forhandlere og VE-godkendte montører, så du kan med fordel vælge os, når det kommer til installationen af dit anlæg. Opvarm et enkelt rum eller dæk hele husets varmebehov med en Langå varmepumpe, der ændrer dit indeklima og din elregning én gang for alle.

Hvorfor vælge varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe som din nye varmeløsning. Først og fremmest vil dine varmeudgifter kunne reduceres betydeligt, ofte til under det halve, fordi varmepumpen omdanner energien fra luften, til varme i dit hjem.

Boligens energiforbrug falder drastisk da den grønne energi fra naturen er uden omkostninger. Det eneste du betaler for, er den strøm, som varmepumpen skal bruge for at transformere den grønne energi om til varme i dit hjem.

Vigtigt: Din boligs energimærke hopper typisk et eller to trin op, når du installerer en varmepumpe. Og det kan være afgørende, hvis du en dag skal sælge dit hus.

Hvordan virker en varmepumpe?

Varmepumpen udnytter energien fra udeluften omkring dit hus. Den bruger altså energien fra naturen, som den omsætter til varme til f.eks. dine radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholder. Varmepumpen flytter varmen fra et lavere temperaturniveau (udeluften) til et højere temperaturniveau (husets varmeinstallation). På ca. samme måde som et køleskab flytter varmen indefra skabet og ud på bagsiden.

Ved at benytte naturens energi og blot transformere temperaturen til et højere niveau, sparer man rigtigt meget energi, i forhold til f.eks. olie, gas og elvarme.

Varmepumper giver grøn energi

Når du vælger en varmepumpe, støtter du op om den grønne omstilling, og du reducerer udledningen af skadelige stoffer og co2.

Oliefyr, brændeovne og nogle fjernvarmeværker udleder røgpartikler, som er skadelige for mennesker og natur. En varmepumpe har ingen skorsten og dermed ingen udledning af røg. Derfor har regeringen besluttet at nedsætte elafgifterne for de boliger, som opvarmes med en varmepumpe. Det giver en endnu større besparelse for varmepumpeejere.

Kan alle boliger få gavn af en varmepumpe?

Nej. Hvis der er meget varmetab i din bolig, vil det betyde at varmepumpen skal arbejde ekstra hårdt og måske køre hele tiden. Det kan slide unødigt på varmepumpen og hæve omkostningerne til strøm markant.

Boligen skal derfor være nogenlunde velisoleret før det er værd at overveje en varmepumpe. Vi anbefaler at man kigger på et pillefyr i stedet for, hvis ens bolig ikke er velegnet til varmepumpe.

Er du i tvivl om din bolig er egnet til varmepumpe, kan du med fordel kontakte os for professionel rådgivning om varmeløsninger.

Hvem laver Langå varmepumper?

Vi hos DBVVS betragter det som vores opgave at finde de bedste varer og sælge dem til vores kunder til den bedst mulige pris. Derfor finder du et bredt udvalg af Langå varmepumper i vores udvalg. Langå er nemlig vores eget mærke, og med dette er vi i stand til at tilbyde vores kunder en billig kvalitetsløsning, der passer til de fleste hjem. Alle de forskellige Langå varmepumper laves nemlig med vores mærke og til vores specifikationer, så vi kan stå inde for både produkternes effektivitet og deres kvalitet. Derudover følger vi naturligvis produktionen nøje, så vi kan sikre os, at alt er, som det skal være.