DBVVS logo

Varmepumpe - Billig og klimavenlig opvarmning

Her på siden præsenterer vi et varieret udvalg af varmepumper, der rummer både luft til vand- og luft til luft anlæg samt beholdere, reservedele og tilbehør. Vi er stolte af at kunne tilbyde en model til enhver boligtype, og her hos DBVVS kan alle finde en pålidelig og prisvenlig løsning, der dækker varmebehovet i hjemmet eller sommerhuset.

Luft til vand
Luft til luft
Tilbehør til luft/vand
Tilbehør til luft/luft
Beholdere til varmepumper
Varmepumpe reservedele
EL

Hvorfor vælge varmepumpe?

Der er mange gode grunde til at vælge en varmepumpe som dit nye varmeanlæg. Først og fremmest vil dine varmeudgifter kunne reduceres betydeligt – ofte til under det halve – fordi den omdanner energien fra luften til varme i dit hjem.

Boligens energiforbrug falder drastisk, da den grønne energi fra naturen er uden omkostninger. Det eneste, du betaler for, er den strøm, som pumpen skal bruge for at transformere den grønne energi om til varme.

Vigtigt: Din boligs energimærke hopper typisk et eller to trin op, når du installerer den populære varmeløsning. Det kan være helt afgørende, hvis du en dag skal sælge dit hus.

Hvordan virker en varmepumpe?

Varmepumpen udnytter energien fra udeluften omkring dit hus. Den bruger altså energien fra naturen, som den omsætter til varme til f.eks. dine radiatorer, din gulvvarme og din varmtvandsbeholder. Varmepumpen flytter varmen fra et lavere temperaturniveau (udeluften) til et højere temperaturniveau (husets varmeinstallation) på ca. samme måde, som et køleskab flytter varmen inde fra skabet og ud på bagsiden.

Ved at benytte naturens energi og blot transformere temperaturen til et højere niveau sparer man rigtig meget energi i forhold til f.eks. olie, gas og elvarme.

Varmepumper giver grøn energi

Når du vælger en varmepumpe, støtter du op om den grønne omstilling, og du reducerer udledningen af skadelige stoffer og CO2. 

Oliefyr, brændeovne og nogle fjernvarmeværker udleder røgpartikler, som er skadelige for mennesker og natur. En varmepumpe har ingen skorsten og dermed ingen udledning af røg. Derfor har regeringen besluttet at nedsætte elafgifterne for de boliger, som opvarmes med denne metode. Det giver en endnu større besparelse for varmepumpeejere.

Kan alle boliger få gavn af en varmepumpe?

Nej. Hvis der er meget varmetab i din bolig, vil det betyde, at pumpen skal arbejde ekstra hårdt og måske køre hele tiden. Det kan betyde unødvendigt slid på maskinen, og det kan hæve omkostningerne til strøm markant. Boligen skal derfor være nogenlunde velisoleret, før det er værd at overveje. Vi anbefaler, at man i stedet kigger på et pillefyr, hvis ens bolig ikke er velegnet til en varmepumpe.

Er du i tvivl om, hvorvidt din bolig er egnet, kan du med fordel kontakte os for at få professionel rådgivning om varmeløsninger.

Markedets bedste varmepumper

Hos DBVVS kan du ikke blot finde Danmarks billigste varmeanlæg, vi forhandler også nogle af de bedste varmepumper på markedet. Vi går op i, at kvaliteten på vores produkter er helt i top, og det afspejles klart og tydeligt i dette udvalg. Udvalget rummer materialer af høj kvalitet, funktionelle design og innovative løsninger, der giver dig optimal varmeudnyttelse. Vi har efterhånden mere end 20 års erfaring inden for branchen, og vi har et mål om, at hjælpe alle vores kunder med at finde den bedste varmepumpe til deres hjem.

Samtidig kan vi tilbyde kompetent rådgivning, når det kommer til blandt andet varmepumpens strømforbrug og service af varmepumpen. Målet er at finde den bedste varmepumpe i forhold til din situation og sikre, at du kan få glæde af den mange år ud i fremtiden. Uanset om du vælger en luft til luft- eller en luft til vand varmepumpe, så er du sikret en varmeløsning i høj kvalitet, når du køber den her hos DBVVS.

Varmepumpe montering

Her hos DBVVS er vi VE-godkendte montører af både luft til vand- og luft til luft varmepumper. Det betyder, at du roligt kan hyre os til at stå for varmepumpe monteringen hjemme hos dig, da vi har dokumenterede kompetencer i forhold til installering af vedvarende energianlæg. Vi hjælper dig altså ikke kun med at udvælge den rette løsning, men også med at installere den ordentligt, så du kan få god glæde af den i årene, der kommer.

En professionel varmepumpe montering indeholder blandt andet hulboring, tilslutning til strømforsyning og tilslutning til koldt og varmt vand. Skulle du på et tidspunkt få brug for service, så kan vi også hjælpe dig. Vi har et kompetent team af teknikere, der kører rundt i hele landet og udfører varmepumpe montering samt servicebesøg. Hvis du vil være sikker på, at dit anlæg bliver serviceret grundigt, så bestil et varmepumpe service her på siden.

Billige priser på luft til luft varmepumper

Det er med stolthed, at vi kan tilbyde vores kunder Danmarks absolut billigste priser på blandt andet luft til luft varmepumper. Vi synes nemlig, at alle skal have adgang til solide og prisvenlige varmeløsninger – uafhængigt af deres budget. Vores luft til luft varmepumper kan anvendes alle steder, hvor du har brug for stabil og god varme. De er særligt gode til at cirkulere luften, og dermed spreder de effektivt varmen ud i hele rummet. Ønsker du en automatisk løsning, der opretholder en stabil rumtemperatur, så kan dette altså være det rigtige for dig.

Der er mange gode grunde til at etablere en luft til luft varmepumpe i huset, sommerhuset, fritidshuset eller udestuen. Når det eksempelvis kommer til din varmepumpes forbrug, kan du forvente, at dine varmeudgifter reduceres markant. Vi forhandler heldigvis et bredt udvalg, så alle kan finde en model, der egner sig til deres bolig og varmebehov.

Søger du en luft til vand varmepumpe?

Vores mål er at hjælpe samtlige danskere med at etablere prisvenlige, effektive og energibesparende varmeløsninger. Alle produkter her i udvalget er udvalgt med fokus på kvalitet og funktionalitet, da vores største ønske er at kunne tilbyde vores kunder holdbare løsninger, der virker. Vores smarte luft til vand varmepumper er gode til at udnytte energien fra luften udenfor, og du vil dermed benytte naturlig energi til opvarmning af vand, gulve og/eller radiatorer. Derfor vil du også opleve at du kan reducere dit forbrug med en varmepumpe, hvilket kan mærkes på varmeregningen.

Hvis du drømmer om en totalløsning, der både kan give dig brugsvand og rumvarme, så har vi med sikkerhed en luft til vand varmepumpe, der passer til dig. Mange af disse varmeanlæg kan nemt tilsluttes den varmtvandsbeholder, som du allerede har i huset. Her er vi sikre på, at du kan finde en luft til vand varmepumpe, der kan give varmt brugsvand og rumvarme til hele huset.

Den perfekte varmepumpe til sommerhus

Er du på udkig efter en varmepumpe til sommerhuset? Vi forhandler adskillige design, som egner sig perfekt til sommerhuse, garager, udestuer og værksteder, da de er billige og nemme at installere. Når du vælger din nye varmeløsning, er det vigtigt, at du tager højde for størrelsen på dit sommerhus, og hvornår det er bygget. Det fortæller dig nemlig noget om, hvor godt isoleret dit hus er, og hvor stort et anlæg du har behov for.

Her på siden kan du finde en smart varmepumpe til sommerhuset med fuldautomatisk drift, som kan opretholde en stabil temperatur, uanset om du er hjemme eller ej. Samtidig kan du med denne funktion også sørge for, at der ikke bliver for koldt i de måneder, hvor du ikke bruger huset. Se mere lige her for at finde en varmepumpe til sommerhuset, der kan opvarme op til 300 km2 på selv årets koldeste dage.

Hvor meget strøm bruger en varmepumpe?

Hvem er ikke interesseret i at spare penge på varmeregningen? Hvis du har et gammelt gasfyr eller oliefyr, kan vi som oftest anbefale en varmeløsning, som sikrer dig bedre udnyttelse af energien. En luft til vand varmepumpe producerer mellem 3 og 5 kWh varmeenergi for hver kWh strøm, den bruger, mens en luft til luft varmepumpe producerer omkring 4 kWh. Så hvad koster en varmepumpe i strøm?

Svaret er, at den kan komme helt ned og koste det halve af, hvad din gamle varmeløsning kostede, fordi du kun skal betale for den strøm, som bruges på at omdanne energien fra luften. Præcis hvor meget strøm din nye pumpe bruger afhænger selvfølgelig både af typen, årstiden, isoleringsgraden og størrelsen på din bolig. Husk, at vi gerne hjælper med at vurdere dine muligheder samt etablere anlægget hjemme hos dig, så du også kan spare der, hvor spares kan.

Energimærke