DBVVS logo

Solpaneler

Se vores udvalg af Classic solvarmepaneler. Classic serien består af moderne og effektive solpaneler med høj virkningsgrad. De er testet og godkendt af det tyske prøvningsinstitut Solar KEYMARK, som er et af de førende instituter i verden inden for solvarme. Det giver dig en garanti for at dine solvarmepaneler er af den højeste kvalitet.

DBVVS har stor erfaring med solvarme og opvarmning generelt. Hvis du vil vide mere om vores solvarmepaneler eller solvarmeanlæg, så ring til os på 4087 2222, hverdage 8-16, for gratis professionel rådgivning. Vi kan også kontaktes på [email protected].

Solvarmepaneler der udnytter den dyrebare solenergi

Et effektivt solvarmepanel her fra udvalget går ind og omsætter solens stråler til elektricitet, som du kan bruge til at opvarme brugsvand og bolig. Med det voksende fokus på vedvarende energi er der ikke noget at sige til, at vores solvarmepaneler er blevet så populære, som de er. De er robuste, brugervenlige og har en rigtig høj virkningsgrad, som sikrer dig god værdi for dine penge. Udvalget byder blandt andet på solfanger paneler, der er isoleret med stenuld, som afhjælper, at den dyrebare varme går tabt. De har en stabil konstruktion og en profil, der er lavet af anodiseret aluminium. Samtidig er solvarmepanelet designet til at være ude i al slags vejr, og det er derfor både UV-beskyttet og varmeresistent. Alle disse egenskaber er med til at sikre en høj drift over mange år.

Et solvarmepanel er en god investering

Vi har samlet et bredt sortiment af solfanger paneler fra nogle af branchens mest anerkendte producenter. Vi går meget op i, at der ikke er en finger at sætte på kvaliteten, så uanset hvilket solvarmepanel du vælger, er du sikret et kvalitetsprodukt. Panelernes flotte og elegante design har et harmonisk udtryk, som tager sig flot ud på huse og bygninger. Deres størrelse har selvfølgelig en effekt på, hvor meget varme de kan indsamle. Se blandt andet nærmere på solvarmepaneler på 1,5 m2, 2 m2 og 2,5 m2. Du kan bruge dem alene eller kombinere modulerne, så de dækker et større behov i huset, sommerhuset eller campingvognen. Hos DBVVS tilbyder vi kompetent rådgivning, og vi hjælper dig gerne med at sammensætte et komplet solvarmeanlæg med dine nye solvarmepaneler.

Solfanger paneler til gode priser hos DBVVS

Med vores solvarmepaneler er det nemt at samle og montere dit eget solvarmeanlæg. Hos DBVVS sælger vi alt det nødvendige udstyr, som du skal bruge for at etablere et fuldt funktionelt anlæg derhjemme eller på arbejdspladsen. Vi forhandler alt i ophæng og beslag til opsætning af dit solfanger panel på eksempelvis taget. Det gode ved vedvarende energikilder er, at ressourcerne aldrig slipper op. Derfor kan du med god samvittighed udnytte solens stråler på daglig basis. Selv når det blot er lyst og overskyet, kan den driftssikre og robuste teknologi bidrage med varme til både små og store husholdninger. Vi kan tilbyde Danmarks billigste priser ved blandt andet at importere direkte fra producenterne. Når vi skærer mellemleddet over, er du sikret den absolut billigste pris på dine nye varmekilder.

Energimærke