DBVVS logo

Varmtvandsbeholder

Vi har samlet et bredt sortiment af varmtvandsbeholdere til alle behov. Vi har størrelser fra 7 til 500 liter, så du altid kan få dækket dit behov for varmt vand. De store vandvarmere er ideelle til hele husets varme vand, mens de mindre varmtvandsbeholdere passer godt til f.eks. under køkkenvasken, værkstedet eller sommerhuset. Alle vores beholdere er af høj kvalitet og opfylder alle EU-normer. De er rustbeskyttede, emaljerede og isoleret med polyuretanskum som sikrer minimalt varmetab og derved energibesparelser.

Vælg imellem varmtvandsbeholdere kun med elpatron eller køb en combi varmtvandsbeholder, som bl.a. kan tilsluttes pillefyr, solvarme og andre varmekilder.

Brug vores søgemaskine til at finde den varmtvandsbeholder I mangler. Vi hjælper også gerne med personlig rådgivning om vandvarmere, ring 4087 2222 eller skriv til [email protected] hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.

Skræddersy din varmeløsning med en combi varmtvandsbeholder

Hvis du har et rum, hvor der ikke er indlagt varmt vand, så er en varmtvandsbeholder en ideel løsning. Det kan eksempelvis være i dit fritidshus, dit sommerhus eller i din kolonihave. Det bliver nemmere end nogensinde at opvarme brugsvand til alle husets behov med en varmtvandsbeholder, der er brugervenlig og enkel at montere. Vores beholdere kan også benyttes til yderligere opvarmning af forvarmet vand, så du kan gå fra eksempelvis 30 til 65 grader. På den måde kan du få ekstra varmt vand til opvasken eller til et dejligt bad. Vi forhandler både fritstående og væghængte modeller samt modeller, som er beregnet til at hænge over eller under håndvasken.

Hos DBVVS går vi mere end noget andet op i kvaliteten på vores produkter, og har derfor håndplukket et udvalg af markedets mest effektfulde og ydedygtige modeller. Vores combi varmtvandsbeholder er den optimale løsning til dig, der ønsker at bruge flere varmekilder i kombination med hinanden. Tilslut beholderen til en varmepumpe, solvarme, et pillefyr, fjernvarme eller lignende for en suveræn kombinationsløsning. Fordelen ved combi varmtvandsbeholdere er, at de kan skræddersyes til dit specifikke behov for varmt vand.

Invester i en praktisk varmtvandsbeholder til hjemmet

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder Danmarks billigste priser på varmtvandsbeholdere og kombinationsløsninger til at opvarme husets brugsvand. Det kan godt betale sig at investere i en varmtvandsbeholder, når det kommer til energiforbrug og økonomi. Vores varmtvandsbeholdere er ekstremt godt isolerede, hvilket betyder et minimalt varmetab. Samtidig er de rummelige, nemme at servicere og rigtig effektive til at opvarme vandet i en fart. Du kan også vælge en model med 1 eller 2 spiraler, for at få en combi løsning hvor du også kan tilføre varme til beholderen fra f.eks. solvarme, varmepumpe, m.m. Hvis du prioriterer brugervenlige løsninger, så vælg en af vores modeller med elektronisk display for nemt at kunne kontrollere driften og foretage ændringer.

Dæk samtlige behov med en Eldom varmtvandsbeholder

En Eldom varmtvandsbeholder er et sikkert valg, hvis du vil have et pålideligt og effektivt opvarmningssystem. Den anerkendte producent fra Bulgarien trækker på mere end 30 års erfaring og lever op til alle europæiske forskrifter. De producerer beholdere af forskellige størrelser, til forskellige ydelser og i forskellige prisklasser. En Eldom beholder er produceret i kvalitetsmaterialer, og den er emaljeret og rustbeskyttet for at sikre en ekstra lang holdbarhed. Vælg en støjsvag og effektiv model med ekstra stor spiral, hvis du gerne vil have en stabil forsyning af varmt vand året rundt. En Eldom varmtvandsbeholder er et godt bud på en prisvenlig og fornuftig varmekilde til hjemmet.

Energimærke