DBVVS logo

Gulvvarme

Hos DBVVS finder du alt i gulvvarme. Vi har komplette løsninger med 2-12 kredse, både med manuel og digital styring. Se også vores store udvalg af løsdele, herunder: cirkulationspumper, manifold og meget mere.

Med den digital styring til gulvvarme, kan man kontrollere varmen i rummene via smartphone app og/eller trådløse vægtermostater.

Der er også mulighed for selv at skræddersy et gulvvarme system helt efter dit behov. Det kan sammensættes af vores gulvvarme løsdele.

Kontakt os gerne for gratis og professionel rådgivning så du får valgt den rigtige gulvvarmeløsning til dit behov.

Pakker med digital styring
Pakker med manuel styring
Gulvvarme løsdele

Gulvvarmeanlæg til beton og træ

Hos DBVVS sælger vi kvalitetsprodukter inden for alt, der hedder opvarmning af boliger, og gulvvarmeanlæg er ingen undtagelse. Vi har alt, hvad du skal bruge for at indlægge gulvvarme såsom kredssystemer med digital styring og kredssystemer med manuel styring, som kan samle alt fra 2-12 kredse. Et indstøbt gulvvarmeanlæg er højst sandsynligt den rigtige løsning til dig, der har fliser eller klinker på dine gulve. Det kan eksempelvis være i et vådrum eller i et køkken. Gulve i træ tåler ikke de samme høje grader som stengulve, men vi forhandler selvfølgelig gulvvarmeløsninger, som kan benyttes under trægulve. Find alt, hvad du skal bruge for at indlægge gulvvarme i nye såvel som gamle huse, lige her på siden.

Find en gulvvarmeløsning, der passer til dit hjem

Hvis du er træt af at træde ud på et iskoldt gulv hver morgen, så kan du med fordel overveje mulighederne for at etablere en fuld integreret gulvvarmeløsning i din bolig. Vores gulvvarmeanlæg opvarmer ikke kun gulvet, men sender behagelig varme op i hele rummet. Det er en stabil og energieffektiv løsning til dig, der sætter pris på jævnt opvarmede rum hele året rundt. I vores varierede udvalg kan du med sikkerhed finde et prisvenligt gulvvarmeanlæg, som passer perfekt til din bolig.

Rigtig mange sætter pris på den behagelige gulvvarme, fordi den giver en større frihed, når det kommer til indretningen af hjemmet. Med et usynligt gulvvarmeanlæg slipper du for at tage stilling til radiatorer og andre former for varmekilder, når du renoverer og møblerer boligen.

Jævn og stabil varme med gulvvarmeanlæg

Det er ikke kun badeværelset, der nyder godt af den smarte gulvvarme. Du kan indlægge gulvvarmeanlæg i hele boligen og på den måde sikre en jævn temperaturfordeling over store arealer. Vores samlede pakker er prisvenlige og komplette med alt, hvad du skal bruge til dit nye gulvvarmeanlæg. Vi forhandler også alle de nødvendige løsdele og komponenter til at sammensætte din egen unikke gulvvarmeløsning.

Køb billige fittings, termostater, rørholdere, aftapningshaner, udluftere, samlestykker, ventiler og meget mere til dit gulvvarmeanlæg her på siden. Vi har mere end 20 års erfaring med varmekilder, så du er sikret et kvalitetsprodukt, når du handler her hos DBVVS. Glem desuden ikke, at du altid kan gøre brug af vores fordelagtige prismatch, når du handler her på webshoppen.

Energimærke