DBVVS logo

Beholdere til luft/vand varmepumper

Er du på udkig efter en akkumuleringstank eller varmepumpe beholder, som egner sig til systemer med Langå Ecoplus varmepumper? Her på siden finder du vores egen serie af Langå beholdere, som kan anvendes i forbindelse med varmepumper, solvarmeanlæg og brændefyringsanlæg. Vores varierede udvalg byder på modeller i mange forskellige størrelser og design, som imødekommer alle vores kunders forskellige behov. Sanitetsspiralen er udviklet til at optimere vandhygiejnen og mindske chancen for ophobning af kalk ved blandt andet at forhindre stillestående vand i spiralen. Vi har et stort lager og kan derfor tilbyde lynhurtig levering af din Langå beholder inden for få hverdage.

Langå beholdere til opvarmning af store og små hjem

Dette sortiment dækker dig godt ind med effektive Langå beholdere med god spiral volumen og høj ydelse. Når det kommer til at vælge den rette Langå beholder til dine behov, spiller størrelsen en stor rolle. Her i sortimentet kan du blandt andet vælge beholdere med en kapacitet på 60 l, 80 l, 140 l, 200 l, 300 l, 500 l, 750 l og 1000 l. Du kan bruge dette udvalg til akkumulering og distribuering af varme fra varmepumper, kedler, solfangere og meget mere.

Vi har udviklet samtlige Langå beholdere med ekstra stor spiral, som egner sig særligt godt til varmepumpeanlæg. En liggende og isoleret akkumuleringstank kan være det rette valg for dig, der søger en model med stor sanitetsspiral. Hvis du er på udkig efter en buffertank som er forberedt til el-patron, er du også landet på den rette side. Disse professionelle Langå beholdere kan bruges af alle, der har et ønske om funktionelle, energibesparende og brugervenlige løsninger. Husk, at du altid kan kontakte os og modtage kyndig rådgivning på tlf. 4087 2222 og mail [email protected]. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder med at finde den rette varmepumpe beholder til deres behov.

Prisvenlige og innovative Langå beholdere

Det danske marked bød ikke på mange varmtvandsbeholdere, der egnede sig til varmepumper. Hos DBVVS tog vi sagen i egen hånd, og i samarbejde med vores moderne fabrik i Ungarn har vi udviklet et sortiment af Langå beholdere, som lever op til vores høje kvalitetskrav. En af de ting, vi er mest stolte af, er, at vores Langå beholder bidrager til høj vandhygiejne. I vores innovative design bliver vandet varmet op i en lang rustfri spiral frem for i beholderen. Det betyder, at vi undgår bakterie- og Legionella-dannelse, hvilket normalvis kan være et problemområde. Den lange spiral modvirker også dannelse af kalk og opsamling af snavs, fordi den lille mængde vand, der befinder sig derinde, altid er i bevægelse.

Her på siden kan du desuden finde en varmepumpe beholder, buffertank eller akkumuleringstank, der er godkendt til trykekspansion med et arbejdstryk på 3 bar. Mange af vores Langå beholdere er isoleret med et tykt lag polyuretanskum, mens vores tanke kan bestilles både med og uden isolering. Grib chancen for at etablere et komplet og velfungerende varmesystem med en billig Langå beholder her fra sortimentet. En af vores vigtigste opgaver er at sikre os, at du får landets skarpeste priser, når du handler her på webshoppen.

Energimærke