DBVVS logo

Langå træpilleovne

Spar 50-70% på din varmeregning ved at skifte til en effektiv træpilleovn.

Pilleovne af høj kvalitet, designet og produceret i Italien. DBVVS kan tilbyde de laveste priser i Danmark. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen med at vælge den rigtige ovn, montering, røgrør og alt i tilbehør.

Ring på 4087 2222 alle hverdage 8-16, eller skriv til [email protected], for gratis hjælp og vejledning.

Spar op til 70 % på varmeregningen med en Langå pilleovn

Der er mange gode grunde til at investere i en Langå pilleovn, hvis du går med tanker om at udskifte varmekilden i dit hjem. Hermed får du nemlig en gennemarbejdet løsning, som vi hos DBVVS står helt inde for. Det er nemlig os, der ejer mærket Langå, og derfor kender vi også produkterne ud og ind. Det stiller os i en unik position, hvor vi har særligt gode forudsætninger for at hjælpe dig med at finde den model, der passer bedst til dine behov. Vi er samtidig også i stand til at besvare mere tekniske spørgsmål om de forskellige Langå pilleovne, så du kan være helt sikker på at modeller matcher dine behov.

Uanset hvilken model du vælger, får du dog en række fordele ved at vælge en Langå pilleovn frem for en af de mange andre varmekilder på markedet. Ikke nok med at de fleste af dem har energimærke A+, er de også både nemme at vedligeholde og bruge. Samtidig får du også god brændværdi for pengene, når du benytter træpiller, og det kan potentielt være med til at sikre dig store besparelse på din varmeregning – helt op til 70 %.

Hvem laver Langå pilleovne?

Langå er således vores eget brand, men produktionen af de forskellige Langå pilleovne foregår ikke desto mindre Italien, hvor man har stor erfaring med produktionen af pilleovne. Dette er også den primære årsag til, at vi har valgt at lægge produktionen her, så vi kan trække på den erfaring, der har gjort Italien kendt inden for dette marked. Hver enkelt model er designet til at imødekomme de behov, vi ser hos vores kunder, og vi følger nøje produktionen i Italien, så vi kan stå inde for, at Langå pilleovne er en prisvenlig kvalitetsløsning, der lever op til alle de krav, vi stiller til vores produkter.