DBVVS logo

Akkumuleringstank

Ved ombygning eller etablering af nyt varmeanlæg kan behovet for en ny akkumuleringstank vise sig.

En akkumuleringstank, også kaldet en buffertank, kan anvendes sammen med en brændekedel, solvarme eller varmepumper. De fås i flere størrelser med isolering, uden isolering, med og uden solspiral. Inden man køber en akkumuleringstank er det vigtigt at man har dimensioneret den korrekt til husets størrelse. Måske skal der bruges flere beholdere. Det vil vi gerne være behjælpelige med hos DBVVS.

Benyt søgefunktionen for hurtigt at finde den akkumuleringstank du leder efter.

Ring til os på tlf. 4087 2222 og få en god snak om dit kommende varmeanlæg. Vi ved hvad det drejer sig om - vi har mere end 20 års erfaring med dimensionering af varmeanlæg.

Akkumuleringstanke og buffertanke – Kvalitetsløsninger til alle systemer

Her hos DBVVS forhandler vi akkumuleringstanke og buffertanke fra flere gode mærker som ELDOMINVEST og Langå, hvoraf vi har en særlig tilknytning til sidstnævnte. Det er nemlig os selv, der ejer dette mærke, og derfor står vi også helt inde for kvaliteten af produkterne. Vi har skabt Langå produkterne med henblik på at kunne tilbyde vores kunder billige kvalitetsløsninger, da vi ser det som vores opgave at finde de bedste produkter og sælge dem til gode priser. På den måde kan alle få den bedste varme-løsning uden at skulle sprænge budgettet. Dette har desuden også givet os et unikt kendskab til produkterne, hvilket stiller os i en særligt god position i forhold til at kunne vejlede dig i valget af den rigtige akkumuleringstank, hvis du har behov for at udskifte den nuværende beholder på din varmepumpe derhjemme eller er i gang med at etablere et nyt system. De bruges naturligvis også til at akkumulere og distribuere varme fra både kedler, solfangere, el-patroner og lignende, og har du brug for vejledning i forhold til dette, står vi naturligvis også til rådighed.

Hvem laver Langå akkumuleringstanke?

Da det er os, der står bag de forskellige Langå akkumuleringstanke, har vi forsøgt at tilpasse udvalget så det bedst muligt imødekommer de behov, vi ser hos vores kunder. Produktionen foregår i Ungarn, hvor der er stort fokus på kvalitet og godt håndværk, og vi overser nøje processen for at være sikre på, at de rigtige standarder overholdes. Processen afhænger naturligvis af, hvilken type akkumuleringstank eller buffertank, der er tale om. De fås nemlig både med og uden isolering, i mange forskellige størrelser og med eller uden spiral, men i alle tilfælde styres produktionen af et professionelt og erfarent team. De forskellige akkumuleringstanke og buffertanke laves til dels til vores specifikationer, men der forekommer også generiske varianter, da vi på denne måde kan imødekomme så mange forskellige behov som muligt.

Energimærke