DBVVS logo

Fragt & Levering

Hos DBVVS sørger vi for at vores kunder får deres varer så hurtigt som muligt, om det er ved levering med fragtmand eller afhentning i vores fysiske butik. Alle ordrer bliver behandlet med det samme og vores store lager gør at næsten alle vores varer meget hurtigt kan gøres klar til afsending eller afhentning.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os på tlf. 4087 2222 eller [email protected]. Vi står klar til at rådgive alle hverdage 8-16.

Levering

DBVVS kan levere til hele Europa, inklusiv Grønland.

Vi gør meget ud af at pakke og sende dine varer samme dag som vi modtager din bestilling. Hvis du bestiller varer der er på lager inden kl. 14 på hverdage, pakker og sender vi samme dag og du vil modtage dine varer efter 1-2 hverdage. I langt de fleste tilfælde har kunder som bestiller varer inden kl. 14 deres pakke dagen efter.

Alting bliver pakket sikkert og forsvarligt, så risikoen for beskadigelse under transport er minimeret. Fejl og uheld kan dog forekomme, så ring eller skriv til os med det samme hvis der er problemer med et produkt du har modtaget.

Vores fragtpriser er sat ud fra de reelle omkostninger vi har ved forsendelse. Du kan se fragtpriser på alle vores produkter ved at klikke på "Se pris inkl. forsendelse" på produktsiden for varen. I kurven kan du også se den samlede pris for hele din ordre.

Du kan spare prisen på fragt ved selv at hente dine varer i vores butik, det er helt omkostningsfrit. Læs mere forneden.

Afhentning

Varer kan afhentes i vores butik på adresse:

DBVVS ApS
Svendborg Landevej 42
5874 Hesselager

Du kan altid komme og besøge vores fysiske butik og lager lidt uden for Hesselager. Her kan du se alle vores produkter, opleve vores pilleovne og pillefyr i funktion og få professionel rådgivning til netop dine ønsker og behov.

Hvis du bestiller online med afhentning, ligger dine varer klar til dig ved døren inden for en time. Du kan betale på forhånd her på vores webshop eller ved afhentning. Vi modtager kontanter, betalingskort og MobilePay.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe med af- og pålæsning af varer. Vi har egen truck til tunge ting.

Energimærke