DBVVS logo

Fittings og diverse til solvarme

Find alt det løse til dit solvarmeanlæg her i vores brede udvalg af tilbehør. Vi forhandler alt i solvarmerør, fittings og tilkoblinger, som passer til alle vores solpaneler. Se også nærmere på en sikkerhedsventil, en skoldningssikring, en slutmuffe eller en manuel udlufter, der kan være med til at optimere dit solvarmeanlæg.

Hos DBVVS har vi stor erfaring med solvarme og solvarmerør, og vi giver gerne professionel vejledning til dig, der gerne vil have et godt råd med på vejen. Ring endelig til os alle hverdage 8-16 på +45 4087 2222 eller skriv en mail til [email protected].

Solvarmerør til solvarmeanlæg

I dette brede udvalg finder du solvarmerør af høj kvalitet, samt fittings som kan anvendes til mange forskellige overgange i forbindelse med dit solvarmeanlæg. Se blandt andet nærmere på en manuel udlufter med dykrør, en omløber til solvarmerør og en skoldningssikring til brugsvand, som sikrer dig mod overophedning. Hos os kan du også finde en sikkerhedsventil, en kompressionsslutmuffe og produkter til tilkobling fra og til solpanel.

Mange af vores fittings og tilkoblinger her i udvalget er produceret i holdbart og slidstærkt messing. Så hvis du værdsætter fittings og solvarmerør af høj kvalitet til billige priser, så er vi den rette forhandler for dig. Husk, at vi har stort lager, og i langt de fleste tilfælde kan vi sende din ordre afsted samme dag, som vi har modtaget din bestilling.

Alle de nødvendige fittings og komponenter

Søger du solvarmerør, så tror vi, at du vil blive glad for et af vores smarte flex-rør i rustfrit stål, som er designet med dobbelt isolering. De er lavet til at håndtere de høje temperaturer, som solvarmeanlægget udsættes for dagligt. Vi forhandler selvfølgelig også alle de nødvendige fittings til forskellige former for tilslutninger. Vores fittings til solvarmerør er sikre og nemme at montere. Det er altså ingen sag at få samlet et smart og effektivt anlæg med komponenter fra dette udvalg.

Uanset om du udnytter solvarmen som supplement til anden varmekilde eller til energioptimering af dit hus, så kan solvarmerør her fra udvalget være med til at sænke din varmeregning markant. Vil du også nyde godt af de økonomiske fordele ved solvarmeenergi? Så etabler eller optimer dit private solvarmeanlæg med solvarmerør, fittings og andre komponenter fra DBVVS.

Danmarks billigste priser på solvarmerør

Hos DBVVS tilbyder vi landets billigste priser på det, du søger til dit solvarmeanlæg. Det er muligt for os at tilbyde slutkunden den absolut skarpeste pris, fordi vi handler stort ind og har egen import. Vi sælger altså direkte til dig uden om grossister og mellemled. Her på siden finder du alle vores gode tilbud på solvarmerør af høj kvalitet. Vi forhandler dem blandt andet i ruller på 10, 15 og 25 meter.

Inde i vores solvarmerør finder du 2 ledninger, som begge er godt beskyttet af silikone. De hjælper med at forbinde styringen med temperaturføleren, som sidder oppe på taget sammen med dine paneler. Vi har samlet et bredt udvalg, hvor alle kan finde rør og fittings, der opfylder deres behov. Uanset hvad du mangler til dit solvarmeanlæg, så tror vi på, at du kan finde det her.

Energimærke