DBVVS logo

Mareli pillefyr

Spar over 50% på din varmeregning ved fyring med træpiller, i forhold til olie eller naturgas

Vi har 20 års erfaring med opvarmning af boliger. Kedlerne er designet med fokus på høj kvalitet, driftsikkerhed og nem rengøring. Se brochure for mere information. Vi tilbyder også professionel montering.

Kontakt os for gratis professionel hjælp til pillefyr. Ring på 4087 2222 alle hverdage 8-16, eller skriv til [email protected]. Du kan også besøge os og se vores pillefyr i aktion.

Minimalistisk og stilrent design

Vi har designet Mareli Ecostar & Ecostar Auto i et meget minimalistisk og stilrent skandinavisk design. Det flotte design, samt det lave støjniveau og kedlens kompakthed åbner nye muligheder for placering af kedlen (i bryggerset, kælderen eller i et fyrrum).

Støjsvag og kompakt

De fleste pillefyr står i et fyrrum, langt væk fra beboelsen. Derfor betyder det ikke noget, om det larmer en del, når det kører. Det nye Mareli Ecostar pillefyr er kompakt og støjer ikke mere end en pilleovn, eller som en opvaskemaskine i drift. Det kan derfor placeres i et bryggers eller kælder uden at de øvrige rum i beboelsen oplever støjgener. Derved kan pillefyret monteres i langt flere boligtyper.

Driftssikker

Mareli Ecostar pillefyr er meget driftssikre. Det skyldes den unikke måde de er konstrueret og bliver styret på. Ecostar pillefyret adskiller sig fra et traditionelt konstrueret pillefyr ved at være bygget op på samme vis, som en pilleovn. Med indbygget røgsuger, snegl, sneglemotor og pillebeholder. Pilleovne er traditionelt set meget driftssikre.

En anden vigtig ting når vi taler om driftssikkerhed er, at Mareli pillefyret er styret via en røggasføler og Venturi flowmåler, og ikke en fotocelle (flammeindikator).

Mange af de stop et almindeligt pillefyr har, skyldes at flammen i pillefyret ikke bliver registreret af fotocellen (den bliver ofte tilsodet, bliver udsat for høj varme og går itu).

Som fagperson, der har arbejdet med pillefyr i mere end 25 år, er det en stor lettelse at slippe af med fotocellen (flammeindikatoren).

Virkningsgrad

Det er vigtigt at se på virkningsgraden når man skal købe et nyt pillefyr.

Jo højere virkningsgrad, jo mere varmeudnyttelse får man ud af de piller der fyldes i pillefyret.

Mareli pillefyr ligger generelt i den helt høje ende når det gælder virkningsgrad (virkningsgrad på mere end 93%).

Energimærke