DBVVS logo

Koncept

Vores opgave her hos DBVVS er som sådan meget simpel: Find de bedste varer og sælg dem til de billigste priser. Længere er den egentlig ikke.

Vi vil være kundernes favorit butik til VVS, med varer af højeste kvalitet og priser hvor alle kan være med.

Billig VVS – Med fokus på varme

Vi kalder godt nok os selv for Danmarks Billigste VVS, men vi burde måske hedde Danmarks Billigste Opvarmning. Selv om vi sælger en del forskellige VVS-produkter, så er varme vores helt store ekspertise. DBVVS har solgt varmeløsninger siden 2011 og vores indehaver, Erik Nystrøm, startede med salg af bl.a. pillefyr helt tilbage i 90’erne. Han har i dag over 20 års erfaring i branchen og et meget bredt kendskab til alt inden for opvarmning af boliger og VVS generelt.

Direkte salg – ingen mellemled

Alle vores varer bliver købt direkte fra fabrikkerne. Vi køber stort ind over hele Europa og får varerne sendt direkte til vores lager ved Hesselager på Fyn, så vi kan sikre kvaliteten og tilbyde hurtig levering.

Det presser priserne i vejret hvis der er grossister, importører, fjernlager, osv., som hver skal tjene deres på et produkt. Vi har derfor valgt selv at lave grundig research og få aftaler på plads med fabrikanterne, så vi kan holde priserne helt i bund.

Tilbud? Nej, altid lave priser

Vi har aldrig sommerudsalg, køtilbud eller andre kampagner med markant nedsat pris. Realiteten er at man er nødt til at køre med højere standardpriser end nødvendigt, hvis det skal kunne betale sig at give 30% rabat på hele webshoppen et par gange om året. Det giver ikke mening for os, så vi har valgt bare at have faste lave priser, hele året.

Vi ved at vi er Danmarks billigste på vores produkter, men skulle du mod forventning finde en vare billigere hos en af vores konkurrenter, så tilbyder vi prismatch og prisgaranti både før købet men også op til 30 dage efter.

Energimærke