DBVVS logo
Udforsk vores sortiment

Danmarks billigste varmekilde til hus

DBVVS er Danmarks billigste online VVS-butik, og det er vi meget stolte af. Det betyder nemlig, at vi er i stand til at tilbyde vores kunder den bedst mulige handel på en række varmekilder til hus. Samtidig går vi også meget op i, at kvaliteten af de produkter, vi forhandler, er helt i top, og vi trækker på mere end 20 års erfaring i branchen, når vi rådgiver dig i forhold til det rigtige valg. Uanset om du vælger en pilleovn, et pillefyr, en varmepumpe eller en anden billig varmekilde her fra vores sortiment, så er du dermed sikret et kvalitetsprodukt til Danmarks billigste priser.

Grib chancen for at investere i en billig varmekilde til hus

Vores vigtigste opgave her hos DBVVS er at tilbyde dig som kunde de billigste priser i Danmark – og samtidig hjælpe dig med at vælge en varmekilde, som du kan have glæde af i mange år. Derfor har vi sammensat et både bredt og varieret sortiment, der ikke blot rummer mange forskellige slags billige varmekilder, men også en bred vifte af produkter inden for hver enkelt kategori. Den store variation går hånd i hånd med en gennemgående høj kvalitet, og vi sikrer den lave pris på hele sortimentet ved at importere alle de forskellige varer direkte fra fabrikken. På den måde sparer vi unødvendige mellemled og grossister væk, hvilket gør os i stand til at tilbyde vores varmekilder til Danmarks laveste priser.

Alle de forskellige producenter, du finder repræsenteret i vores sortiment, er dermed også særligt udvalgt på baggrund af kvaliteten af de produkter, de tilbyder. De formår at kombinere funktionelle og innovative design med optimal varmeudnyttelse og at få det hele til at gå op i en højere enhed – uanset hvilken type varmekilde der er tale om. Varmekilderne har naturligvis fordele hver især – på samme måde som brændslet også har det – men det er vigtigt for os, at vores produktudvalg repræsenterer det bedste inden for hver enkelt kategori.

Kvalificeret og kompetent rådgivning fra erfarne branchefolk

Søger du en billig varmekilde til hus, står vi desuden altid klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Der er nemlig stor forskel typerne imellem, og derfor har vi også samlet en række gode råd, der kan hjælpe dig med at tage en informeret beslutning. Denne vejledning bygger på over 20 års erfaring i branchen og et indgående kendskab til de forskellige produkter, som vi gladeligt stiller til rådighed for dig. Vi går nemlig op i at tilbyde kompetent rådgivning og vejledning, så du ikke blot får en billig varmekilde, men også er sikret den bedst mulige løsning til dit hjem.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os på 4087 2222.

Du kan også besøge vores butik, for at se vores produkter i drift.

DBVVS ApS

Svendborg Landevej 42

5874 Hesselager

CVR: 38773321

Energimærke